Warsawa: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké se:Warszawa
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké lad:Varsovia)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké se:Warszawa)
[[scn:Varsavia]]
[[sco:Warsaw]]
[[se:Warszawa]]
[[sh:Varšava]]
[[simple:Warsaw]]
3.733

besutan