Kembang sedhep malem: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
== Panyebaran Kembang Sedep Malem ==
Tanduran kembang sedep malem asalé saka [[Meksiko]] lan wis kasebar adoh ing [[Eropah]], [[Afrika]], lan [[Asia]] termasuk [[Indonesia]]. Ing Indonesia tanduran ini cocok ditandur ing dhaérah dataran menengah nganti dhuwur ([[pegunungan]]).<ref name="internet2"> {{id}}[http://www.tnol.co.id/wisata-kuliner/10769-bunga-sedap-malam.html Bunga Sedap Malem]</ref>
 
Kembang sedep malem minangka tanduran introduksi kang wis nyebar adoh lan ngadaptasi kanthi apik karo [[iklim]] [[tropis]] (panas).
 
Ing Indonesia kembang sedep malem cocok dibudidayaaké ing dhaérah dhataran menengah nganti dhataran dhuwur (pegunungan).<ref name="internet1"> {{id}}[http://d2landscape.birojasabali.com/2012/07/polianthes-tuberosa-atau-sedap-malam.html Polianthes Tuberosa]</ref>
 
Ing [[Taiwan]], kembang sedep malem duwé [[werna]] kang manéka warna, yaiku [[jambon]], [[ungu]] semu [[abang]], [[oranye]], lan [[kuning]]. Kembang sedep malem mau umume saka jinis [[hibrida]], yaiku kasil saka persilangan watara varietas [[''[[Polianthes tuberose'']]'' tunggal utawa ganda lan ''[[Polianthes howardi]]''.<ref name="internet2"> {{id}}[http://www.tnol.co.id/wisata-kuliner/10769-bunga-sedap-malam.html Bunga Sedap Malem]</ref>
 
== Manfaat Kembang Sedep Malem ==
586

besutan