Basa Céko: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Ngowah ur:چیکی زبان dadi ur:چیک زبان
c (Bot: Nambahaké ur:چیکی زبان)
c (r2.7.2+) (Bot: Ngowah ur:چیکی زبان dadi ur:چیک زبان)
[[ug:چېخ تىلى]]
[[uk:Чеська мова]]
[[ur:چیکیچیک زبان]]
[[uz:Chex tili]]
[[vep:Čehan kel']]
62.254

besutan