Jawa Kulon: Béda antara owahan

25 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké mn:Өрнө Жава
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ur:مغربی جاوا)
c (Bot: Nambahaké mn:Өрнө Жава)
[[ko:자와바랏 주]]
[[map-bms:Propinsi Jawa Barat]]
[[mn:Өрнө Жава]]
[[mr:पश्चिम जावा]]
[[ms:Jawa Barat]]
32.744

besutan