1869: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké frr:1869
c (r2.7.1) (bot Menambah: ilo:1869)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké frr:1869)
[[fiu-vro:1869]]
[[fr:1869]]
[[frr:1869]]
[[fy:1869]]
[[ga:1869]]
62.379

besutan