Singa: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nambahaké sco:Lion
c (Bot: Nambahaké tt:Арыслан)
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké sco:Lion)
[[sah:Хахай]]
[[scn:Panthera leo]]
[[sco:Lion]]
[[sh:Lav]]
[[simple:Lion]]
9.872

besutan