Parembugan Naraguna:JV01034NURUL: Béda antara owahan

312 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
Semangat ya dex. Nuwun. <span style="font-size:1em; font-family:Arial,serif; font-style:bold;">&nbsp;[[User:PL05 Faradisa|'''Ihda''']]<sup>&nbsp; [[File:Crown.png|15px|link=:jv:Dhiskusi Panganggo:PL05 Faradisa]][[Dhiskusi Panganggo:PL05 Faradisa| rembugan]]</sup></span> 26 November 2012 13.21 (UTC) {{horee}} {{horee}}
enggeh mbak, napa mboten didiskualifikasi ngeh, kasebab sampun kaleh wulan mboten nyunting. Menawi badhe ngertos menika artikel ingkang didhereake wonten Babak I ingkang pundhi ngeh,
suwun
[[Panganggo:JV01034NURUL|JV01034NURUL]] ([[Dhiskusi Panganggo:JV01034NURUL#top|pirembagan]]) 28 November 2012 05.36 (UTC)
31

besutan