Kitab Obaja: Béda antara owahan

23 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké eo:Libro de Obadja
c (Bot: Nambahaké vep:Avdijan kirj)
c (Bot: Nambahaké eo:Libro de Obadja)
[[de:Buch Obadja]]
[[en:Book of Obadiah]]
[[eo:Libro de Obadja]]
[[es:Libro de Abdías]]
[[fa:کتاب عوبدیا]]
32.744

besutan