1261: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.6.8) (Bot: Nambahaké simple:1261
c (Bot: Nambahaké se:1261)
c (r2.6.8) (Bot: Nambahaké simple:1261)
[[se:1261]]
[[sh:1261]]
[[simple:1261]]
[[sk:1261]]
[[sl:1261]]
1.553

besutan