Yugoslavia: Béda antara owahan

26 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké tg:Югославия
c (r2.7.1) (Bot: Nyingkiraké diq:Yuğoslawya)
c (Bot: Nambahaké tg:Югославия)
[[sw:Yugoslavia]]
[[ta:யுகோசுலாவியா]]
[[tg:Югославия]]
[[th:ยูโกสลาเวีย]]
[[tl:Yugoslabya]]
32.744

besutan