Lelystad: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nambahaké zea:Lelystad
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké so:Lelystad)
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké zea:Lelystad)
[[vo:Lelystad]]
[[war:Lelystad]]
[[zea:Lelystad]]
[[zh:莱利斯塔德]]
9.872

besutan