1508: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké sh:1508
c (r2.6.4) (bot Menambah: zh-min-nan:1508 nî)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké sh:1508)
[[scn:1508]]
[[se:1508]]
[[sh:1508]]
[[simple:1508]]
[[sk:1508]]
60.800

besutan