Soekarno: Béda antara owahan

29 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké ka:სუკარნო
c (r2.7.3) (Bot: Ngowahi ru:Сукарно)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ka:სუკარნო)
[[it:Sukarno]]
[[ja:スカルノ]]
[[ka:სუკარნო]]
[[ko:수카르노]]
[[map-bms:Soekarno]]
2.367

besutan