Solanales: Béda antara owahan

22 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké hr:Gorkosladolike
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké mk:Зрновидни)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké hr:Gorkosladolike)
[[frr:Solanales]]
[[he:סולנאים]]
[[hr:Gorkosladolike]]
[[hu:Burgonyavirágúak]]
[[id:Solanales]]
62.330

besutan