Nusantara: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
'''Nusântara''', utawa sok-sokan tinulis '''Nuswantara''' ing [[basa Jawa]], iku sawijining konsèp [[politik]]. Tembung iki kabangun saka rong tembung '''nusa''' (pulo) lan '''antara''' (liya). Ing konsep kanagaran [[Jawa]], praja Karaton dibagi dadi telu:
# [[Nagara Agung]]
# [[Mancanegara]]