Nubia: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké el:Νουβία)
[[Gambar:Nubia today.png|thumb|right|150px|Nubia.]]
 
'''Nubia''' ({{pronEng|ˈnjuːbiə}}) yaiku panggonan ing [[Mesir]] kidul sadawanesadawané kali [[Nil]], lan saiki ana ing [[Sudan]] lor. Akeh saka wilayah Nubia manggon ing [[Sudan]] lan sebageyan ing Mesir. Ing zaman kuno, Nubia dadi kerajan independen<ref name="internet 1">{{en}}[http://www.crystalinks.com/nubia.html Nubia] (kaunduh 21/10/2012)</ref>.
 
== Cathetan sikil ==
317

besutan