Jagat Anyar: Béda antara owahan

23 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké mk:Нов свет
c (r2.7.3) (bot Menambah: diq:Dınyayo Newe)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké mk:Нов свет)
[[lb:Nei Welt]]
[[lt:Naujasis pasaulis]]
[[mk:Нов свет]]
[[mr:नवे जग]]
[[ms:Dunia Baru]]
3.733

besutan