Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

18 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké jbo:manilias.
[[it:Manila]]
[[ja:マニラ]]
[[jbo:manilias.]]
[[ka:მანილა]]
[[kk:Манила]]
3.733

besutan