Warsawa: Béda antara owahan

27 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké new:वार्सः
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké se:Warszawa)
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké new:वार्सः)
[[nds:Warschau]]
[[nds-nl:Warschau]]
[[new:वार्सः]]
[[nl:Warschau]]
[[nn:Warszawa]]
2.824

besutan