25 Juli: Béda antara owahan

475 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
c (r2.7.2) (bot Menambah: gag:25 Orak ay)
* '''[[306]]''' - [[Konstantinus I]] mratèlakaken dados [[Kekaisaran Romawi|Kaisar Romawi]].
* '''[[1907]]''' - [[Korea]] dados protektorat [[Jepang]].
*'''[[1978]]''' - Louise Brown, "[[bayi tabung]]" ingkang sepindhah, lair.
 
{{Berita
|tgl = [[2012]]
|ber = - '''[[Lindhu Simeulue 2012|Lindhu]]''' mawi kakiyatan 6,4 [[Skala Richter|SR]] ngguncang [[Pulo Simeulue]], [[Acèh]].
|HU = y
|gbr =
|cap =
|u1 = http://regional.kompas.com/read/2012/07/25/19211339/Gempa.Simeulue.Tergolong.Gempa.Sesar.Naik
|n1 = Kompas
|u2 = http://www.antaranews.com/berita/323559/puluhan-bangunan-rusak-akibat-gempa-simeulue
|n2 = ANTARA
}}
 
== Wiyosan ==
8.252

besutan