1510: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké sh:1510
c (r2.6.4) (bot Menambah: zh-min-nan:1510 nî)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké sh:1510)
[[scn:1510]]
[[se:1510]]
[[sh:1510]]
[[simple:1510]]
[[sk:1510]]
40.537

besutan