Beijing: Béda antara owahan

27 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké new:बेइजिङ
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké ba:Пекин)
c (Bot: Nambahaké new:बेइजिङ)
[[nah:Pequin]]
[[ne:बेइजिङ]]
[[new:बेइजिङ]]
[[nl:Peking]]
[[nn:Beijing]]
32.744

besutan