Kutha Kendhari: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké tr:Kendari
c (Bot: Nambahaké ur:کنداری)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké tr:Kendari)
[[sv:Kendari]]
[[th:เก็นดารี]]
[[tr:Kendari]]
[[ur:کنداری]]
[[war:Kendari]]
2.367

besutan