1875: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké hsb:1875
c (r2.7.1) (bot Menambah: ilo:1875)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké hsb:1875)
[[hif:1875]]
[[hr:1875.]]
[[hsb:1875]]
[[ht:1875 (almanak gregoryen)]]
[[hu:1875]]
3.733

besutan