Lwówek: Béda antara owahan

15 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nyingkiraké fr:Lwówek
c (r2.6.5) (bot Menambah: fr:Lwówek)
c (r2.7.3) (Bot: Nyingkiraké fr:Lwówek)
[[en:Lwówek]]
[[eo:Lwówek]]
[[fr:Lwówek]]
[[lv:Lvuveka]]
[[nl:Lwówek]]
1.941

besutan