Kunthi: Béda antara owahan

26 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.6.8) (Bot: Nambahaké hi:कुन्ती
c (r2.6.8) (Bot: Nambahaké hi:कुन्ती)
[[fa:کنتی]]
[[gu:કુંતી]]
[[hi:कुन्ती]]
[[id:Kunti]]
[[ja:クンティー]]
1.553

besutan