Kutha Bandhung: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké ka:ბანდუნგი
c (r2.7.2) (bot Menambah: ur:بندونگ)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ka:ბანდუნგი)
[[it:Bandung]]
[[ja:バンドン]]
[[ka:ბანდუნგი]]
[[kk:Бандуң]]
[[kl:Bandung]]
2.159

besutan