Kitab Nehemia: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.6.8) (Bot: Ngowah yo:Ìwé Nehemiah dadi yo:Ìwé Nehemíàh
c (r2.7.2+) (Bot: Ngowahi vep:Neemian kirj)
c (r2.6.8) (Bot: Ngowah yo:Ìwé Nehemiah dadi yo:Ìwé Nehemíàh)
[[uk:Книга Неємії]]
[[vep:Neemian kirj]]
[[yo:Ìwé NehemiahNehemíàh]]
[[zh:尼希米記]]
1.553

besutan