Kitab Habakuk: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.6.8) (Bot: Ngowah yo:Ìwé Habakkuku dadi yo:Ìwé Hábákkúkù
c (Bot: Nambahaké vep:Avvakuman kirj)
c (r2.6.8) (Bot: Ngowah yo:Ìwé Habakkuku dadi yo:Ìwé Hábákkúkù)
[[uk:Книга пророка Авакума]]
[[vep:Avvakuman kirj]]
[[yo:Ìwé HabakkukuHábákkúkù]]
[[zh:哈巴谷書]]
1.553

besutan