2012: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nyingkiraké mt:2012
c (r2.7.1) (Bot: Ngowahi glk:۲۰۱۲)
c (r2.7.1) (Bot: Nyingkiraké mt:2012)
[[mr:इ.स. २०१२]]
[[ms:2012]]
[[mt:2012]]
[[mzn:۲۰۱۲ (میلادی)]]
[[na:2012]]
527

besutan