Yusuf: Béda antara owahan

23 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké th:ยูซุฟ
c (bot Menambah: fr:Yusuf (sourate))
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké th:ยูซุฟ)
[[sq:Jusufi]]
[[sv:Yusuf]]
[[th:ยูซุฟ]]
[[uk:Юсуф]]
[[ur:یوسف علیہ السلام]]
2.367

besutan