Cangkem: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Nyingkiraké ks:ٲس (deleted))
Tidak ada ringkasan suntingan
Pérangan awak sing dumunung ana ing sajeroning lan saubengé cangkem yaiku:
* [[Untu]] kanggo mamah [[panganan]]
* [[Gusi]] papan thukulé [[untu]].
* Cethak, plengkungané cangkem njero pérangan ndhuwur.
* [[Ilat]] kanggo [[ngudhek]] lan [[ngulu]] panganan.
* [[Idu]] sing diasilaké déning [[kelenjar idu]]
* [[Amandhel]]