Isa: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
==Sejarahe==
SadurungeSadurungé Gusti Allah nyiptakakenyiptakaké Isa, Gusti Allah ngutus malaikat [[Jibril]] awujud manungsa marang [[Maryam]]. Ing wektu kuwi [[Maryam]] ing pinggir etan omahe dheweandhewéan.
Pas weruh ana Malaikat [[Jibril]] Maryam langsung nyuwun tulung dhateng Gusti Allah supaya malaikat [[Jibril]] ngedohb saka dhewekedhéwéké. Banjur malaikat [[Jibril]] wangsuli, yen dhewekedhéwéké kuwi utusaning Gusti Allah marang Maryam supaya bisa duweni putra lanang sing mengko dadi [[Nabi]].
 
== Pranala njaba ==