Kodhak: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké or:କ୍ୟାମେରା
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké vep:Fotoapparat)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké or:କ୍ୟାମେରା)
[[nn:Fotoapparat]]
[[no:Kamera]]
[[or:କ୍ୟାମେରା]]
[[pl:Aparat fotograficzny]]
[[ps:انځورۍ]]
2.031

besutan