Wangsi: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
==Swara==
Swara suling dikasilaké amarga rongga [[angin]] digeteraké liwat sebulan angin. [[Frekuénsi gelombang]]é gumantung karo ukuran dawa rongga angin sing [[digeteraké]].
 
{{Piranti gamelan Jawa}}