22 Mèi: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Ngowah pa:੨੨ ਮਈ dadi pa:22 ਮਈ
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké ksh:22. Meij)
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah pa:੨੨ ਮਈ dadi pa:22 ਮਈ)
[[oc:22 de mai]]
[[os:22 майы]]
[[pa:੨੨22 ਮਈ]]
[[pam:Mayu 22]]
[[pl:22 maja]]
63.050

besutan