Serak Jawa: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  7 taun kepungkur
c
r2.6.8) (Bot: Ngowah id:Serak Jawa dadi id:Serak jawa
c (Bot: Nambahaké wa:Hourete di clotchî)
c (r2.6.8) (Bot: Ngowah id:Serak Jawa dadi id:Serak jawa)
[[hr:Kukuvija drijemavica]]
[[hu:Gyöngybagoly]]
[[id:Serak Jawajawa]]
[[io:Noktuo]]
[[it:Tyto alba]]
1.553

besutan