Bahrain: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  7 taun kepungkur
c
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah pa:ਬਹਿਰੀਨ dadi pa:ਬਾਹਰੇਨ)
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah pa:ਬਾਹਰੇਨ dadi pa:ਬਹਿਰੀਨ)
[[or:ବାହାରିନ]]
[[os:Бахрейн]]
[[pa:ਬਾਹਰੇਨਬਹਿਰੀਨ]]
[[pam:Barein]]
[[pih:Barain]]
61.146

besutan