UNESCO: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.6.8) (Bot: Nambahaké or:ୟୁନେସ୍କୋ
c (r2.6.8) (Bot: Ngowahi zh:联合国教科文组织)
c (r2.6.8) (Bot: Nambahaké or:ୟୁନେସ୍କୋ)
[[no:UNESCO]]
[[oc:UNESCO]]
[[or:ୟୁନେସ୍କୋ]]
[[pap:UNESCO]]
[[pl:UNESCO]]
1.553

besutan