Papan Anggegana Ivato: Béda antara owahan

21 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké no:Ivato lufthavn
c (Puryono memindahkan halaman Banhdar Udhara Ivato ke Bandhar Udhara Ivato: typo)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké no:Ivato lufthavn)
 
{{Infobox Airport
| name = Bandhar Udhara Ivato
[[ko:이바토 공항]]
[[mg:Seranam-piaramanidin' Ivato]]
[[no:Ivato lufthavn]]
[[pl:Port lotniczy Antananarywa]]
[[vi:Sân bay Ivato]]
1.043

besutan