1909: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké xal:1909 җил
c (bot Menambah: zea:1909)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké xal:1909 җил)
[[wa:1909]]
[[war:1909]]
[[xal:1909 җил]]
[[yi:1909]]
[[yo:1909]]
62.346

besutan