1775: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké ta:1775
c (r2.7.1) (bot Menambah: frr:1775)
c (Bot: Nambahaké ta:1775)
[[sv:1775]]
[[sw:1775]]
[[ta:1775]]
[[te:1775]]
[[th:พ.ศ. 2318]]
32.744

besutan