Mozambik: Béda antara owahan

35 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
c (Bot: Nambahaké tk:Mozambik)
c (Bot: Nambahaké pa:ਮੋਜ਼ੈਂਬੀਕ)
[[or:ମୋଜାମ୍ବିକ]]
[[os:Мозамбик]]
[[pa:ਮੋਜ਼ੈਂਬੀਕ]]
[[pam:Mozambique]]
[[pap:Mozambique]]
32.744

besutan