Indhi: Béda antara owahan

23 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.2) (Bot: Nambahaké bxr:Энэдхэг
Tidak ada ringkasan suntingan
c (r2.6.2) (Bot: Nambahaké bxr:Энэдхэг)
[[bs:Indija]]
[[bug:India]]
[[bxr:Энэдхэг]]
[[ca:Índia]]
[[cbk-zam:India]]
1.706

besutan