Mesin diesel: Béda antara owahan

36 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké ta:டீசல் பொறி
c (r2.7.2+) (Bot: Ngowah ca:Motor Diesel dadi ca:Motor dièsel)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké ta:டீசல் பொறி)
[[sr:Dizel motor]]
[[sv:Dieselmotor]]
[[ta:டீசல் பொறி]]
[[th:เครื่องยนต์ดีเซล]]
[[tr:Dizel motor]]
25.160

besutan