Kencur: Béda antara owahan

29 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.6.2) (Bot: Nambahaké bn:একাঙ্গী
c
c (r2.6.2) (Bot: Nambahaké bn:একাঙ্গী)
 
[[az:Kempferiya qalanqa]]
[[bn:একাঙ্গী]]
[[de:Gewürzlilie]]
[[en:Kaempferia galanga]]
1.706

besutan