Woh: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nambahaké fo:Fruktir
c (Bot: Nambahaké lo:ໝາກໄມ້)
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké fo:Fruktir)
[[fi:Hedelmä]]
[[fj:Vua]]
[[fo:Fruktir]]
[[fr:Fruit (botanique)]]
[[ga:Toradh]]
9.872

besutan