Voli: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké an:Voleibol)
[[Gambar:Europei di pallavolo 2005 - Italia-Russia.jpg|thumb]]
[[Gambar:VolleyballCourt.svg|thumb|225px|Lapangan voli]]
'''Voli''' utawa '''Voli Bal''' jroning ([[basa Indonésia]]: Bola Voli) iku cabang [[olahraga]] sing dimainaké déning rong grup [[adu-arep]]. Saben grup dumadi saka [[enem]] pemain. Ana uga variasi permainan [[voli pesisir]] (''vola pantai'') sing saben grup mung dumadi saka rong pemain.
 
== Lapangan permainan ==