Kula Kangri: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  7 taun kepungkur
c
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké en:Kula Kangri; panggantèn kosmètik)
[[no:Kula Kangri]]
[[pl:Kula Kangri]]
[[ru:Кула -Кангри]]
[[uk:Кула Кангрі]]
[[zh:庫拉岡日峰]]
1.706

besutan