Basa resmi: Béda antara owahan

7 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Ngowah tt:Räsmi tel dadi tt:Рәсми тел
c (Bot: Nambahaké scn:Lingua ufficiali)
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah tt:Räsmi tel dadi tt:Рәсми тел)
[[tl:Opisyal na wika]]
[[tr:Resmî dil]]
[[tt:RäsmiРәсми telтел]]
[[udm:Официальной кыл]]
[[uk:Державна мова]]
38.236

besutan